Nookly (geliştirici adı: doldurulacak) hesabını ve verilerini istediğin zaman silmene olanak tanır.
Uygulamada
Ayarlar → Hesap → Hesabı sil'i aç, SİL yaz ve onayla. Silme anında ve kalıcıdır.
Uygulamayı açamıyor musun?
Giriş yaptığın adresten [email protected] adresine "Nookly hesabımı sil" konulu e-posta gönder (ya da hangi Apple/Google hesabını kullandığını belirt). Talebin hesap sahibinden geldiğini doğrular ve hesabı en geç 30 gün içinde, genellikle çok daha önce sileriz.
Silinenler
Hesabın ve giriş bağlantın, profilin (ad, fotoğraf, tanıtım), eşleşmen ve özel çift yerlerin ile fotoğraf ve notları, kayıtların, planların, tercihlerin, ziyaret geçmişin, canlı konumun, bildirim ayarların, fotoğrafların, değerlendirmelerin ve geri bildirimlerin.
Saklananlar
Eklediğin herkese açık yerler adın olmadan topluluk yeri olarak haritada kalır. Yaptığın ya da seninle ilgili güvenlik bildirimleri, kapandıktan sonra en fazla 180 gün hesabınla bağlantısız olarak saklanır (kötüye kullanımı önlemek için). Sunucu yedekleri yedek saklama süresi: doldurulacak içinde yenilenir.